De personal coach

Wie:

Patsy Jacobs

Wanneer: 

woensdagavond en vrijdagvoormiddag

Hoe maak ik een afspraak: 

Surf naar haar website, telefonisch of via mail kan je je voorkeuren doorgeven . Vermeld dat je van onze praktijk bent. Dan kan je indien gewenst op een woensdagavond of een vrijdagvoormiddag bij ons terecht in Oostmalle, op praktijk nr 32. (= oude praktijk bij de Verpleegkundige).

Hoe gaat de personal coach te werk: 

Als personal coach hecht ze veel belang aan laagdrempelig werken. Dat wil zeggen: in een ontspannen sfeer, waar je mag zijn wie je bent, met alles wat je meedraagt. Ze wil graag samen met jou op pad gaan, kijken wat goed loopt, en waar zij je mee kan ondersteunen. Ze gelooft erg in de kracht die komt vanuit jezelf, er zit immers meer in onszelf dan we denken. Ze streeft ernaar om samen met jou te kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Ze werkt graag positief gericht, vanuit ieders unieke talenten. We zijn allemaal anders, daarom hanteert ze graag een zo individueel mogelijke begeleiding, gericht op wat jouw noden zijn. Het start steeds met een gratis kennismaking om te kijken of jouw noden binnen haar expertise vallen. Indien dat zo is, en je wil van start wordt er bekeken of je vooral nood hebt aan het inoefenen van vaardigheden of je meer opzoek bent naar diepgang, naar ‘waarom doe je wat je doet’, ‘waarom loop je steeds tegen hetzelfde aan’. Een intakegesprek is dan de volgende stap.

Prijs: 


- kennismakingsgesprek: gratis (30  minuten)
- coaching individueel of koppel: €60 (1 uur), €85 (1,5 uur) of €110 (2 uur)
- optie persoonlijkheidsanalyse (met online vragenlijst):€105 (1,5 uur) 

 

Cash te betalen, Payconiq of via overschrijving.

Meer info over de personal coach: 

Bereikbaarheid van MCO

  • Oude Meirstraat 30, 2390 Oostmalle
    (Dokter Eggers, Dokter Hoste)
  • Oude Meirstraat 32, 2390 Oostmalle
    (paramedici: verpleegkundige, beweegcoach, …)

Met de wagen
De huisartsen zijn enkel via de Herentalsebaan bereikbaar, (niet via de Turnhoutsebaan)
De verpleegkundige is enkel via de Turnhoutsebaan bereikbaar.

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.