Ik wil meedoen aan de preventieve onderzoeken in verband met kankerscreening van de Vlaamse overheid, wanneer word ik opgeroepen?

Alle informatie hierover kan je terugvinden op je persoonlijk pagina via je ziekenfonds. Ook hier maak je gebruik van de patient health viewer. Via uw eigen ziekenfonds kan u terecht op uw persoonlijke pagina. Daar is alle informatie te vinden over jouw preventieve onderzoeken in het kader van bevolkingsonderzoeken naar kanker (bv: borstkankerscreening, darmkankerscreening en baarmoederhalskankerscreening). klik hier voor de link naar uw ziekenfonds: www.vlaanderen.be/nl/gezin-welzijn-en-gezondheid

Of download de patient health viewer rechtstreeks via deze link: vitalink.intermut.be/viewer Indien je op je laatste onderzoek klikt, kan je zien wanneer het volgende onderzoek gepland is. Op de website van www.bevolkingsonderzoek.be kan je terecht voor achtergrondinformatie.

Bereikbaarheid van MCO

  • Oude Meirstraat 30, 2390 Oostmalle
    (Dokter Eggers, Dokter Hoste)
  • Oude Meirstraat 32, 2390 Oostmalle
    (paramedici: verpleegkundige, beweegcoach, …)

Met de wagen
De huisartsen zijn enkel via de Herentalsebaan bereikbaar, (niet via de Turnhoutsebaan)
De verpleegkundige is enkel via de Turnhoutsebaan bereikbaar.

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.