afspraken bij dokters

Wat is een forfaitaire praktijk?

info
Forfait houdt in dat Medisch Centrum Oost een vast bedrag (een forfait) per maand per ingeschreven patiënt ontvangt van het ziekenfonds. Het hangt er niet van af of u juist veel ziek bent geweest of juist niet. In deze forfait zitten al uw geneeskundige zorgen van de huisarts en de verpleegkundige inbegrepen. Zelf moet u niets betalen.*

*De overige paramedici zoals bv. de, diëtist, tabakoloog,... behoren niet tot de forfait.
*Voor sommige technische prestaties of het gebruik van verbandmateriaal of medicatie kan een kleine vergoeding worden gevraagd. Indien gewenst kan u hier een rekeningafschrift van krijgen. De kostprijs van een technische prestatie hangt af van uw statuut bij de mutualiteit.

info
In een forfaitaire praktijk kan u zich inschrijven. Na ondertekening van een abonnement heeft u recht op alle medische zorgen. U hoeft geen consultatie te betalen. U engageert zich om enkel de huisartsen van Medisch Centrum Oost te raadplegen.

Let op: Consulten bij andere huisartsen zal de ziekenkas niet meer terugbetalen! De medische kosten tijdens een wachtdienst, zal Medisch Centrum Oost wel terugbetalen. (volgens de rizivtarieven).
info
Enkel patiënten die wonen in de gemeente Malle en de naburige (deel)gemeentes Vlimmeren, Rijkevorsel, St. Lenaarts, Zoersel, Wechelderzande kunnen zich inschrijven.

Indien u reeds bij ons patiënt bent (GMD) vóór de omschakeling naar een forfaitaire praktijk maar niet in de regio woont, kan u zich ook nog bij ons inschrijven.

Op dit ogenblik hebben we een patiëntenstop en aanvaarden geen nieuwe patiënten.


Ontdek hier het werkingsgebied van Medisch Centrum Oost!

Overige vragen in verband met forfaitaire praktijk? Meer info: FAQ - Wie kan zich inschrijven

Hoe u zich moet inschrijven, leest u hieronder (wat verwacht MC Oost van u?)

 

wegbeschrijving

Bereikbaarheid van de praktijk

  • Oude Meirstraat 30, 2390 Oostmalle
    (Dokter Eggers, Dokter Hoste)
  • Oude Meirstraat 32, 2390 Oostmalle
    (paramedici: verpleegkundige, diëtist, …)

Met de wagen
De huisartsen zijn enkel via de Herentalsebaan bereikbaar, (niet via de Turnhoutsebaan)
De verpleegkundige is enkel via Turnhoutsebaan bereikbaar.

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Ook met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.