afspraken bij dokters

Wat is een forfaitaire praktijk?

info
Forfait houdt in dat Medisch Centrum Oost een vast bedrag (een forfait) per maand per ingeschreven patiënt ontvangt van het ziekenfonds. Het hangt er niet van af of u juist veel ziek bent geweest of juist niet. In deze forfait zitten al uw geneeskundige zorgen inbegrepen. Zelf moet u niets betalen.
info
In een forfaitaire praktijk kan u zich inschrijven. Na ondertekening van een abonnement heeft u recht op alle medische zorgen. U hoeft geen consultatie te betalen. U engageert zich om enkel de huisartsen van Medisch Centrum Oost te raadplegen.

Let op: Consulten bij andere huisartsen zal de ziekenkas niet meer terugbetalen! De medische kosten tijdens een wachtdienst, zal Medisch Centrum Oost wel terugbetalen. (volgens de rizivtarieven).
info
Alle patiënten die wonen in de regio Oostmalle, Westmalle, Vlimmeren, Rijkevorsel, St. Lenaarts, Zoersel, Wechelderzande kunnen zich inschrijven. Indien u buiten deze regio woont en u wilt zich toch inschrijven, neem dan even contact met ons op zodat we samen de voorwaarden en mogelijkheden kunnen bekijken.

Ontdek hier het werkingsgebied van Medisch Centrum Oost!

Overige vragen in verband met forfaitaire praktijk? Meer info: FAQ - Wie kan zich inschrijven

Hoe u zich moet inschrijven, leest u hieronder (wat verwacht MC Oost van u?)

 

Bereikbaarheid van de praktijk

Oude Meirstraat 30 2390 Oostmalle

Met de wagen
De praktijk is enkel via de Herentalsebaan bereikbaar.
(niet via de Turnhoutsebaan)

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Ook met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.

Klik hier om de wegbeschrijving in PDF te bekijken.