Dokter van wacht

Nieuwe huisartsenwachtpost Voorkempen opent op 5 februari 2021 de deuren naast spoeddienst AZ Voorkempen in Malle

Huisartsenwachtpost Voorkempen opent vanaf 5 februari de deuren naast de spoeddienst van AZ Voorkempen in de Oude Liersebaan 4 te Malle. Patiënten uit de regio Voorkempen kunnen er na afspraak terecht van vrijdagavond 19 uur tot en met maandagmorgen 8 uur en op feestdagen (vanaf de avond voordien om 19 uur tot de ochtend nadien om 8 uur).

"Vanaf nu is de huisartsenwachtpost een vast, centraal punt. Patiënten moeten niet meer zoeken wie er van wacht is en waar, maar weten dat ze de terecht kunnen bij de huisarts van wacht in de wachtpost", vertelt dr. Beersmans, voorzitter van de huisartsenwachtpost Voorkempen. "We werken zoveel mogelijk op afspraak en vragen aan patiënten om hiervoor contact op te nemen met het gekende wachtnummer in onze regio. Deze werking blijft dus hetzelfde, dat wachtnummer wordt gekoppeld aan de huisartsenwachtpost."

Meer informatie

wachtpostvoorkempen.be

 

 

Dokter van wacht

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u welke dokter kan bereiken.
 

Wachtdienst

In het weekend van vrijdag 19.00 u tot maandagochtend 8.00 u op de wachtpost bij het ziekenhuis AZ Malle. In de week ’s avonds vanaf 19.00u tot 8.00u bij de dokter die dan dienst heeft.

Beide wachtdiensten zijn bereikbaar op 0900 10 512.

Overdag in de week

Van 8.00 u tot 19.00 u

In principe is uw huisarts de hele dag bereikbaar. Indien het dringend is mag u zeker met ons contact opnemen. Bij niet dringende zaken vinden we het aangenaam om de beluurtjes te respecteren zodat de consultaties vlot kunnen verlopen.

Tijdens het verlof

Ook tijdens verlofperiodes is er altijd minstens één arts beschikbaar.

 

Terugbetalingsformulier

Uw betaalt de dokter van wacht en vraagt uw getuigschrift voor medische hulp. Breng het nadien binnen in onze praktijk samen met dit formulier en zo kan u een terugbetaling krijgen. *
 
* enkel van toepassing indien je ingeschreven bent
 

 

Bereikbaarheid van MCO

  • Oude Meirstraat 30, 2390 Oostmalle
    (Dokter Eggers, Dokter Hoste)
  • Oude Meirstraat 32, 2390 Oostmalle
    (paramedici: verpleegkundige, beweegcoach, …)

Met de wagen
De huisartsen zijn enkel via de Herentalsebaan bereikbaar, (niet via de Turnhoutsebaan)
De verpleegkundige is enkel via de Turnhoutsebaan bereikbaar.

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.