afspraken bij dokters

De psycholoog

Iedereen kan op een bepaald moment in zijn of haar leven te maken krijgen met psychologische moeilijkheden.
Soms is de draaglast te groot en kan professionele hulp je verder op weg helpen.

Vanaf februari 2018 kan je bij Kathy Van Santvoort terecht in Medisch Centrum Oost. Als eerstelijnspsycholoog biedt ze laagdrempelige, kortdurende begeleiding. Dit wil zeggen dat ze vertrek vanuit je eigen draagkracht en bekijkt hoe er op korte termijn weer evenwicht gebracht kan worden in je leven. Tijdens een eerste verkennend gesprek worden je klachten in kaart gebracht en proberen jullie samen zicht te krijgen op je hulpvraag. Je kan bij haar terecht met verschillende soorten klachten: stress, burn-out, depressieve klachten, rouw- en verliesverwerking, angstklachten, moeilijkheden in relaties, aanpassingsmoeilijkheden, opvoedingsproblemen, … Als er intensievere hulp nodig is, dan wordt er samen gezocht naar andere behandelingsmogelijkheden.

Praktisch: Een consultatie duurt ongeveer 50 minuten en kost 50 euro. Contant te betalen, let op hier is geen bancontact mogelijk. Bespreek met je huisarts indien je behoefte hebt aan een gesprek met de psycholoog. Wij regelen voor jou dan een afspraak. Meer info: het team - Psycholoog

 

Bereikbaarheid van de praktijk

Oude Meirstraat 30 2390 Oostmalle

Met de wagen
De praktijk is enkel via de Herentalsebaan bereikbaar.
(niet via de Turnhoutsebaan)

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Ook met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.

Klik hier om de wegbeschrijving in PDF te bekijken.