afspraken bij dokters

De beluurtjes

Uw huisarts werkt met beluurtjes. We vragen om zoveel mogelijk hiervan gebruik te maken, om de consultatie zo min mogelijk te storen. Omwille van de coronapandemie hebben beide artsen elke ochtend uitzonderlijk van 8.30u tot 9.30u een beluurtje voor het bespreken van klachten.

Voor niet dringende adviezen of het bespreken van resultaten vragen we om de beluurtjes in de namiddag te gebruiken. Hiervoor gebruikt u keuzetoets nummer 2. Voor administratieve zaken neemt u beter contact op met de praktijkassistente Hilde. Hiervoor gebruikt u keuzetoets nummer 3.

Ons telefoonnummer: 03 312 18 63

Uitzonderlijke beluurtjes

Alle voormiddagen van 8.30u tot 9.30u. Eén voormiddag per week heeft uw arts geen beluurtje. Voor dokter Tom is dat op woensdagvoormiddag. Voor dokter Jessy is dat op donderdagvoormiddag.

De beluurtjes voor het bespreken van resultaten blijven hetzelfde:

Tom Eggers
druk 1: Tom Eggers
maandag 16.00-17.00 u.
vrijdag 16.30-17.30 u.
Jessy Hoste
druk 2: Jessy Hoste
maandag 12.30-13.30u
woensdag 16.30-17.30u
Hilde
Hilde
alle voormiddagen 8.00-12.00u

 

De telefooncentrale

Wanneer u de praktijk belt, heeft u vanaf nu verschillende keuzemogelijkheden. Zo wordt u beter geholpen en hopen we ook dat voor de artsen de telefoonbelasting tijdens de consultatie beperkt blijft. U heeft de keuze tussen volgende toetsen:


Toets 1: deze toets kan u gebruiken om een afspraak te maken of een huisbezoek aan te vragen.

Toets 2:

deze toets zal gebruikt kunnen worden voor de beluurtjes. De ochtendbeluurtjes worden bij voorkeur gereserveerd voor het bespreken van klachten. Twee keer in de week is uw arts beschikbaar voor het bespreken van resultaten. Via deze weg komt u rechtstreeks bij uw arts naar keuze terecht, let op dit is enkel op de uren van het beluurtje. De arts kan tijdens het beluurtje maar 1 persoon tegelijk te woord staan. Als je een bezette lijn hoort, word je automatisch in de wachtrij gezet. Het heeft dan geen zin om via een andere keuzetoets uw arts proberen te bereiken.
Toets 3: deze toets kan u gebruiken om de secretaresse te spreken voor administratieve vragen.
Toets 4: deze toets is enkel bestemd voor zorgverleners die een arts willen spreken.
Toets 5: deze toets kan u gebruiken als je een dringende medische vraag hebt, die niet kan wachten tot het beluurtje. Weet dat uw arts op dat ogenblik consultatie aan het doen is. Maar voor dringende zaken mag u onze artsen storen. Hier krijgt u de arts aan de lijn die op dat ogenblik ter beschikking is.

 

wegbeschrijving

Bereikbaarheid van de praktijk

  • Oude Meirstraat 30, 2390 Oostmalle
    (Dokter Eggers, Dokter Hoste)
  • Oude Meirstraat 32, 2390 Oostmalle
    (paramedici: verpleegkundige, diëtist, …)

Met de wagen
De huisartsen zijn enkel via de Herentalsebaan bereikbaar, (niet via de Turnhoutsebaan)
De verpleegkundige is enkel via Turnhoutsebaan bereikbaar.

Met de bus
Er is een bushalte op 400 meter van de praktijk op de Turnhoutsebaan. De praktijk is dan verder te voet bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwstraat.

Met de fiets
Ook met de fiets is de praktijk zowel via de Turnhoutsebaan als de Herentalsebaan bereikbaar.